Give local, Give social NL

Een wintercatalogus voor het goede doel

Sinds maart 2020 heeft de Covid-19-pandemie ons land door elkaar geschud en de gevolgen voor de liefdadigheidssector zijn ongekend: één op drie goede doelen heeft zijn warme projecten moeten afbouwen vanwege een aanzienlijk verlies aan inkomsten, en één op zeven dreigt de werking te moeten stopzetten. 
 
Giveaday.be heeft, in samenwerking met iksteunmijngoededoel en 500 Belgische organisaties, besloten om een fondsenwervingscampagne te lanceren om hen te helpen. De wintercatalogus “Give local, Give social” biedt een ruime keuze aan unieke relatiegeschenken, evenementen, workshops en teambuildingsactiviteiten voor het personeel en de klanten van uw bedrijf. Met elke aankoop en elke activiteit kunt u een vereniging steunen.

Wilt u als onderneming of als particulier uw steentje bijdragen aan de werking van MUSIC FUND ? Ga naar pagina 21 en ontdek de selectie van artikelen die wij speciaal voor u hebben ontworpen!

In 2020-2021 namen 570 organisaties deel aan de campagne en werden niet minder dan 750 evenementen georganiseerd door scholen, burgers, gemeenten en bedrijven. Deze eerste editie bracht meer dan een miljoen euro op voor goede doelen. Doe dit jaar mee met de actie en laat u inspireren! U zult een positieve invloed hebben op de samenleving en uw werknemers zullen trots zijn te werken voor een onderneming met een hart voor de samenleving !

Catalogus

Aanbieding Music Fund