Doe mee

Partner worden

Uw onderneming houdt van muziek en wil zich inzetten voor een goed doel? Wat zou u ervan denken om partner te worden van Music Fund ? Op die manier kunt u uw bedrijf aan uw werknemers, klanten en leveranciers voorstellen als een verantwoordelijk en ethisch bedrijf. Hier zijn een aantal mogelijke initiatieven:

  • Organiseer een concert of een ander evenement ten voordele van Music Fund (o.a. via Ik Steun Mijn Goede Doel)
  • Organiseer een crowdfunding ter ondersteuning van Music Fund via het Tiltify-platform
  • Organiseer een teambuilding voor uw team: kom ons helpen in de voorraad van  Jemelle

Vrijwilliger worden

Zou je graag als vrijwilliger bij Music Fund werken? Wij zijn voortdurend op zoek naar bekwame mensen voor :

  • vertalingen en copywriting (Nederlands, Frans en Engels)
  • fondsenwerving
  • marketing en communicatie
  • logistieke ondersteuning in onze stock in Jemelle

 

Studenten die onderzoek willen doen of op zoek zijn naar een stageplaats in België of in het buitenland, moeten zeker niet aarzelen contact met ons op te nemen. We denken graag samen over de mogelijkheden!

Werk als expert in één van onze projecten

U bent instrumentenhersteller, muzikant of muziekpedagoog.

Of misschien bent u op zoek naar een interessante stageplek in een van onze partnerlanden of droomt u ervan eens andere muzikale ervaringen op te doen.

U ziet het: er zijn mogelijkheden genoeg. Wij bekijken ze graag samen met u.

Organiseer een actie

Helpt u ons aan financiële middelen om onze muziekprojecten verder uit te bouwen? Organiseert u graag een concert of een ander evenement ten voordele van Music Fund?

We overlopen met plezier de mogelijkheden en helpen u graag verder met de praktische organisatie en communicatie. Onder het motto muziek voor muziek kunt u zeker muziekliefhebbers overtuigen muziekprojecten met/voor mensen in nood te ondersteunen.

Music Fund biedt u dit digitaal grafisch materiaal aan om uw actie vorm te geven :

Vraag een origineel cadeau

U bent jarig, u trouwt of u vindt elke gelegenheid een goede reden om te feesten? Wij kunnen u helpen bij het bedenken van een origineel cadeau. Vraag uw gasten bijvoorbeeld Music Fund te steunen. Houden ze van muziek? Dan is de link met Music Fund snel gelegd!

Vergeet niet dat uw schenkers in België voor giften vanaf € 40 een fikse belastingvermindering ontvangen. Ze krijgen zelfs een deel van hun geschenk gewoon terug.