schenk-ons-je-instrument

Zoek een inzamelpunt

Om muziek te spelen, heb je een instrument nodig. Voor veel mensen, hier en in het Zuiden, is een instrument kopen echter te duur.

Heb jij nog een saxofoon waar je niet meer op speelt ? Staat deze drums of deze contrabas in de weg?  Geef het aan het Music Fund !

Maak een afspraak bij één van onze vaste inzamelpunten of kom naar één van onze inzamelacties. En we geven je instrument een tweede leven.

Heb je een instrument geschonken en wil je weten waar het terecht gekomen is? Met de code die we je gaven toen je je instrument doneerde, kunnen we steeds nagaan waar je instrument ingezet is. Neem contact op om er meer over te weten.

Strijkinstrumenten
Viola’s, Cello’s, Contrabasses

Tokkelinstrumenten
Basgitaren, Elektrische gitaren

Percussie
Volledig drumstel, Marimbas, Xylofoons, Vibrafoons

Blaasinstrumenten
Saxofoons (sopranen, alten, tenoren, baritons), Trombones, Fagotten, Franse hoorns, Bugels, Trompetten, Cornetten, Tuba’s (alle maten), Sousafoons, Heliconen, Hobo, Basklarinetten

Geluidsmateriaal
Studioluidsprekers / monitoren / PA-systemen
Mengpanelen
Microfoons (+ statieven, kabels)
Studio hardware

Onderdelen
Dubbel riet
Mondstukken

Piano’s, Percussie instruments (andere dan drums), Synthesizers, Toetsenborden, Elektrische piano’s.

Orgels, Harmoniums, Accordeons, Ocarina’s, Panfluiten, Banjolines, Mandolines, Psalteries

Na een schenking…. Wat gebeurt er écht met de instrumenten die aan Music Fund worden geschonken? Om daar achter te komen, nodigen we u uit het verhaal van Philemon de saxofoon te volgen! Van België tot de DRC ontdekt u alle etappes van zijn reis naar zijn nieuwe leven.