Doe mee

Word sponsor of partner

Houdt uw bedrijf van muziek en wil u zich engageren voor een goed doel? Wat dacht u ervan om Music Fund sponsor of partner te worden? Zo profileert u uw onderneming als een ethisch en verantwoordelijk bedrijf naar uw medewerkers, uw klanten en uw leveranciers toe.

Weet u niet goed hoe u dit aanpakt? We geven graag enkele voorbeelden ter inspiratie:

  • Organiseer een concert of een ander (cultureel) event ten voordele van Music Fund.
  • Doe een actie ten voordele van Music Fund in de Warmste Week van Music for Life.
  • Organiseer een teamdag voor u en uw medewerkers: kom een handje toesteken of volg een workshop Ukelele bouwen in onze ateliers in Marche-en-Famenne.
  • Misschien heeft u zelfs inspiratie voor een nieuw project, wilt u uw netwerk met ons delen of denkt u aan een andere samenwerking met Music Fund?

Word vrijwilliger

Zin om als vrijwilliger bij Music Fund aan de slag te gaan? We zijn voortdurend op zoek naar competente mensen voor:

  • vertalingen en redactie van teksten (Nederlands, Frans en Engels)
  • fondsenwerving
  • marketing & communicatie
  • ondersteuning bij de organisatie van events
  • logistieke ondersteuning in onze stock in Jemelle

 

Ook studenten die onderzoek willen doen of op zoek zijn naar een stageplaats in binnen- of buitenland, mogen zeker contact met ons opnemen.

Werk als expert in één van onze projecten

U bent instrumentenhersteller, muzikant of muziekpedagoog.

Of misschien bent u op zoek naar een interessante stageplek in een van onze partnerlanden of droomt u ervan eens andere muzikale ervaringen op te doen.

U ziet het: er zijn mogelijkheden genoeg. Wij bekijken ze graag samen met u.

Organiseer een actie

Helpt u ons aan financiële middelen om onze muziekprojecten verder uit te bouwen? Organiseert u graag een concert of een ander evenement ten voordele van Music Fund?

We overlopen met plezier de mogelijkheden en helpen u graag verder met de praktische organisatie en communicatie. Onder het motto muziek voor muziek kunt u zeker muziekliefhebbers overtuigen muziekprojecten met/voor mensen in nood te ondersteunen.

Vraag een origineel cadeau

U bent jarig, u trouwt of u vindt elke gelegenheid een goede reden om te feesten? Wij kunnen u helpen bij het bedenken van een origineel cadeau. Vraag uw gasten bijvoorbeeld Music Fund te steunen. Houden ze van muziek? Dan is de link met Music Fund snel gelegd!

Vergeet niet dat uw schenkers in België voor giften vanaf € 40 een fikse belastingvermindering ontvangen. Ze krijgen zelfs een deel van hun geschenk gewoon terug.